Aanbieding!

Online cursus Lenormand voor beginners

175,00

Cursus kaartleggen met de Lenormand voor beginners

In de cursus kaartleggen met de Lenormand leer je alle betekenissen van de 36 Lenormandkaarten. Deze cursusreeks wordt gegeven op basis van Fabio’s boek: Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek.

Welke items komen tijdens de cursus aan bod?

  • De betekenissen van de 36 Lenormandkaarten: sleutelwoorden, medaillons, persoonlijkheidskenmerken, gezondheidskenmerken, orakel in de toekomst, combinaties. 
  • Het ontsluieren van de kaartkleuren
  • De methode met 3 kaarten
  • De methode met 5 kaarten
  • De stermethode met 13 kaarten
  • De relatiemethode
  • Grand Tableau met 36 kaarten.

Online cursus Lenormand in onze gloednieuwe digitale leeromgeving

De cursus wordt aangeboden in onze praktische en gloednieuwe digitale leeromgeving. Je kan de volledige cursus downloaden en afdrukken. Bovendien tref je in de leeromgeving héél véél praktische oefeningen waardoor je de kneepjes van het vak nog beter weet te verfijnen. Heb je een oefening gemaakt, dan ontvang je feedback en kan je doorgaan met de volgende oefening.

De cursus is chronologisch samengesteld zodat je stap-voor-stap de techniek van het kaartleggen onder de knie krijgt. Tot slot bieden we eveneens exclusieve oefeningen aan zodat je nog meer informatie uit de Lenormandkaarten kan halen. Dit is een unieke cursus, en exclusief te volgen bij B-zen magazine.

Na je aankoop krijg je van ons een e-mail met je inloggegevens voor de digitale leeromgeving waar je 6 maanden onbeperkt toegang tot hebt. Let op, doordat we jouw studentenprofiel aanmaken, kan het verzenden van de inloggegevens 24u duren. 

Na afloop van de cursusreeks ontvang je een waardevol certificaat en kan je in samenspraak met Art of Mediums tewerkgesteld worden als spiritueel consulent op de no.1 Astrolijn.

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest