1. Home
  2. Column
  3. Wat is er gebeurd met B-zen magazine? Incl. intro van mijn nieuw boek over narcisme

Wat is er gebeurd met B-zen magazine? Incl. intro van mijn nieuw boek over narcisme

door | jul 1, 2022 | Column

 181 views

Ik heb nooit de kans genomen om jullie persoonlijk te woord te staan. Dit wil ik graag goedmaken middels onderstaande video, waarin ik jullie uitleg wat er gebeurd is met B-zen magazine, wat je toekomstgericht kan verwachten en waarom ik inzet op een online-community. 

Alles in het leven is vergankelijk. Als ondernemer kan je niet anders dan mee te gaan met de digitale wereld. Tenminste, als je progressief en blijvend wil groeien. Mezelf kennende, een échte content fanaat, kon ik niet anders dan me de afgelopen 12 maanden intensief in te zetten op TikTok. Dit platform, is op zeer korte tijd uitgegroeid tot hét platform met een gigantisch groeipotentieel. 

In onderstaande video leg ik dit kort en helder uit en laat ik je eveneens kennismaken met mijn aanstaande boek ‘Uit de Klauwen van een Narcist’. 

Abonneer je op mijn YouTube- kanaal en volg mij op TikTok, zo blijf  als eerste op de hoogte wanneer ik een nieuwe video upload. 

Fabio Vinago
Fabio Vinago

Fabio is naast auteur een fulltime content creator. Op zijn YouTube kanaal en TikTok account deelt hij dagelijks video’s over liefde en relaties, persoonlijke groei, narcisme en meer. Fabio is een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in gedragstherapie en persoonlijkheidspsychologie.

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest