1. Home
  2. Column
  3. Vraagrubriek medium Stef – B-zen magazine editie 1

Vraagrubriek medium Stef – B-zen magazine editie 1

door | mrt 5, 2022 | Column

Loading

Stef stelt zich tweemaandelijks GRATIS ten dienste van de B-zen lezers en wil op deze manier spiritualiteit voor iedereen toegankelijk maken. Heb jij een brandende vraag over liefde, werk, financiën, gezondheid enzovoort … waar je graag een antwoord op wil krijgen? Stuur dan je duidelijke vraag, naam en geboortedatum door naar bzenmagazine@gmail.com en wie weet verschijnt het antwoord hierop in onze volgende editie. Vermeld steeds duidelijk of jouw voornaam/initialen gepubliceerd mogen worden of als je liever anoniem wenst te blijven.

VRAAG VAN CINDY: “Beste Stef, worden Heidi en ik terug een koppel?”

Antwoord van medium Stef

Beste Cindy, om op jouw vraag te antwoorden, maakte ik gebruik van het Lenormand kaartspel. Allereerst begin ik met het couperen van de kaarten om een voorprognose te krijgen. Zoals je kan merken op bijvoegde afbeeldingen, werk ik binnen mijn leggingen met zowel de betekenis van de kaarten die rechtop liggen als met de betekenis van de kaarten die omgekeerd/ondersteboven liggen.

De twee voorprognosekaarten zijn de Lelie en het Huis (omgekeerd). De combinatie van deze kaarten laat zien dat je geduld op de proef wordt gesteld en dat een eventueel relatieherstel tijd zal vergen. In de eerste fase ligt jouw hartenwens om met Heidi opnieuw huiselijke harmonie en bescherming terug te vinden eerder verstoord. Deze twee kaarten weerspiegelen uiteraard ook jouw eigen gevoel binnen de huidige situatie: geen huiselijke geborgenheid mogen ervaren en je op relatievlak ongelukkig voelen.

Mijn advies naar jou toe is om af te wachten en jezelf voldoende in bescherming te nemen en geen actie richting Heidi te ondernemen. Deze relatiebreuk heeft de nodige teleurstellingen meegebracht waardoor je moeite ondervindt om je emotioneel open te stellen naar nieuwe ontmoetingen toe. Je weet heel goed wat je wil en welk doel je nastreeft en doet dit op een respectvolle manier naar jezelf én Heidi toe.

medium-stef-vraagrubriek-b-zen-magazine-editie-1-legpatroon

Om een antwoord te krijgen op je vraag maakte ik gebruik van de relatielegmethode. Onder jouw persoonskaart, de Dame, vallen de kaarten van de Ring (omgekeerd), de Brief en de Vissen (omgekeerd). De kaart van de Ring die omgekeerd ligt, laat vanuit het verleden het einde van de relatie zien maar tegelijkertijd ook de gewortelde en sterke binding die je nog steeds aanvoelt. De kaart van de Brief laten jouw angsten en onzekerheden zien tijdens deze ‘wachtperiode’. Binnen deze kaart adviseer ik jou om te overwegen om je emoties eens op papier te zetten aangezien je die verbaal moeilijk kan uiten. De laatste kaart van de Vissen geven jouw stemmingswisselingen weer en ook de communicatie met Heidi die verstoord ligt waardoor je je depressief voelt.

Onder de persoonskaart van Heidi, de Heer, die ik hier uiteraard als tweede Dame ga interpreteren, vallen de kaarten van de Sleutel, de Slang en de Hond. De kaart van de Sleutel laat zien dat Heidi eigenlijk een crucialere rol speelt en kan gaan bepalen of ze haar hart opnieuw wil openstellen voor nieuw liefdesgeluk. Met de kaart van de Sleutel kan ook miscommunicatie vanuit het verleden opgehelderd worden. De Slang (klaveren dame binnen het medaillon van deze kaart) laat voor mij een vrouwelijke rivale zien tegen wie je moet opboksen.
Ik ga er bij deze kaart dan ook van uit dat Heidi momenteel met haar in een relatie zit. Deze relatie bemoeilijkt het onderhouden van een vriendschappelijke band met jou aangezien dit voor een onveilig gevoel en jaloezie bij jou zou zorgen. Wel voelt Heidi zich nog steeds bijzonder verbonden met jou. Veel hangt dus af van hoe Heidi met de ‘Sleutel tot liefdesgeluk’ zal omspringen.

De obstakelkaart (de Klavers) en de Bonuskaart (de Ruiter) van de Klaveren geven weer om de moed niet op te geven en positief ingesteld te blijven. Van één ding ben ik alvast overtuigd: op een onverwacht moment doet iemand (kan Heidi maar ook een totaal nieuwe persoon zijn) zijn intrede in jouw leven en zal jouw hartje opnieuw sneller gaan slaan. Je zal hier kunnen rekenen op een gelukkigharmonieus en kleurrijk samenzijn.

Conclusie: Ondanks het feit dat jullie zich nog sterk verbonden met mekaar voelen, zal veel afhangen van hoe Heidi met haar gevoelens zal omspringen. Ongeacht de uitkomst zullen er zich voor jou nieuwe kansen op liefdesvlak voordoen waardoor je niet bij de pakken zal blijven zitten en nieuw liefdesgeluk zal kunnen omarmen.

Medium Stef
Medium Stef

Stef is een veelzijdige duizendpoot en is steeds voor een nieuw avontuur te vinden. Naast een gepassioneerd en ervaren kaartlegger, is hij eigenaar van de no.1 Astrolijn van België ‘Art of Mediums’. Als je Stef niet achter zijn consulttafel terugvindt, dan verdiept hij zich wellicht in uiteenlopende taken binnen onze boekhoudadministratie.

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest