1. Home
 2. Kaartleggen
 3. Tweelingzielenrelaties duiden met de Lenormandkaarten

Tweelingzielenrelaties duiden met de Lenormandkaarten

door | feb 21, 2022 | Kaartleggen

Loading

Wie al kennis heeft mogen maken met bestsellerauteur Fabio Vinago, zal ongetwijfeld zijn boek over tweelingzielen ‘Liefde op Zielsniveau’ en zijn boek over de Lenormand, ‘Het Lenormand Legpatronen Werkboek’ tegengekomen zijn. Met zijn unieke methoden, om aan de hand van de Lenormandkaarten een tweelingziel relatie te duiden. In deze bijdrage nemen we je mee op reis aan de hand van de unieke soulmatemethode die je kan terugvinden in ‘Het Lenormand Legpatronen Werkboek’.

De tweelingziel relatie volgens de Lenormandkaarten

Het thema tweelingzielen neemt een steeds actuelere plaats in onze samenleving in. De afgelopen jaren is er heel wat onwetendheid ontstaan over dit thema. De soulmatemethode, die we hier beschrijven is meer dan 15 jaar ervaring in zowel het duiden van tweelingzielen aan de hand van de Lenormandkaarten, als het coachen en begeleiden van mensen die in dit proces verkeerden. Daarom heeft Fabio deze unieke en bijzondere legpatronen ontwikkeld, zodat jij in staat bent om tweelingzielenrelaties op een correcte en ondubbelzinnige manier te ontleden.

De 5 kaarten die behoren tot de tweelingziel relatie

Wanneer je de relatie tussen tweelingzielen wil duiden, is het belangrijk om te weten welke kaarten een tweelingzielenrelatie weergeven. Deze kaarten staan vast, concreet betekent dit dat we altijd deze kaarten in beschouwing nemen, als we deze methode toepassen. De 5 kaarten zijn als volgt:

Liefde-soulmate-methode-lenormand-kaarten-tweelingzielen-b-zen-magazine
 • Kaart 1. de Ruiter (harten negen): staat voor moeilijke situaties die van voorbijgaande aard zijn en een hartenwens die in vervulling gaat.
 • Kaart 16. de Ster (harten zes): de Ster staat voor romantische uitjes, verrassingen en diepe gevoelens.
 • Kaart 18. de Hond (harten tien): kaart 18 is bij uitstek de liefdeskaart en duidt op geluk, vertrouwen, samenzijn en oprechtheid.
 • Kaart 24. het Hart (harten boer): deze kaart staat voor liefdesboodschappen, nieuwe mogelijkheden, vernieuwing en succes.
 • Kaart 32. de Maan (harten acht): de Maan is de kaart van sentimenteel geluk, harmonieuze momenten en intense liefdesgevoelens.

Zo ga je te werk

Je neemt beide persoonskaarten uit het spel: kaart 28, de heer en kaart 29, de Dame. Je legt deze voor je neer (de Heer leg je rechts en de Dame leg je links). Haal vervolgens de 5 kaarten die betrekking hebben op tweelingzielen (zie het voorbeeld hierboven) uit het spel. Daaropvolgend schud je de overige kaarten en waaier je deze open. Tot slot trek je 20 kaarten en voeg je de 5 kaarten van de tweelingzielen bij de getrokken kaarten.

Je legt de kaarten open zoals hier beneden geïllustreerd

Liefde-soulmate-methode-lenormand-kaarten-tweelingzielen-legging-b-zen-magazine

Je neemt eerst de kaarten onderaan de dame (de kaarten op positie 1, 2, 3, 4, 5 en 6) goed in je op. Deze laten zien hoe de vrouw tegenover de man staat. Vervolgens neem je de kaarten onderaan de Heer (de kaarten op positie 7, 8, 9, 10, 11 en 12) in beschouwing. Deze wijzen op de gevoelens die de man koestert ten opzichte van de vrouw.

Wanneer je dit hebt gedaan, dan ga je verder met de 6 kaarten tussen de Dame en de Heer. Deze kunnen we als volgt interpreteren:

 • Kaarten 13 en 14 laten het obstakel zien tussen beide personen. Deze twee kaarten lees je in combinatie met elkaar.
 • Kaarten 15 en 16 geven de werkpunten aan, ook deze kaarten interpreteer je in combinatie met elkaar.
 • Kaarten 17 en 18 laten de mogelijkheden zien van het koppel.
 • Kaart 19 op de Dame laat zien hoe zij tegenover de man staat.
 • Kaart 20 op de Heer laat zien hoe hij ten opzichte van de vrouw staat.

Een tweelingziel relatie duiden

Nu je weet welke bij kaarten behoren tot de tweelingzielen, is het belangrijk om te kijken welke van die 5 kaarten in het volledig patroon naar boven komen. Om te kunnen vaststellen dat we daadwerkelijk over een tweelingzielenrelatie spreken, moet er een meerderheid van die 5 kaarten aanwezig zijn. Met andere woorden, 3 van de 5 tweelingzielenkaarten moeten op zijn minst in het totale kaartbeeld aanwezig zijn om te kunnen spreken van een soulmate-relatie. Daarnaast kijk je waar de tweelingzielenkaarten zich in het legpatroon bevinden. Bevinden zij zich onder de Dame, onder de Heer of tussen beiden. Het voorbeeld hieronder zal dit illustreren.

Liefde-soulmate-methode-lenormand-kaarten-tweelingzielen-legging-betekenis-b-zen-magazine

Zoals we zien, valt harten boer en harten zes onderaan de DameHarten negen en harten tien vallen onder de Heer. Vanuit dit legpatroon kunnen we duidelijk vaststellen dat het hier om een tweelingzielenrelatie gaat. Bovendien is het belangrijk om de overige Lenormandkaarten in dit legpatroon te duiden om tot een duidelijke analyse te komen.

Een basiskennis van de Lenormandkaarten is onontbeerlijk. Maar met het ‘Lenormand Legpatronen Werkboek’, de ‘Betekenissen van de Lenormandkaarten’, en de Lenormand videoreeksen op deze website kom je al een heel eind.

Veel succes!

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest