1. Home
  2.  » Tine Flore

Tine Floré

contributor-tine

Als hoogsensitieve én ambitieuze mama van twee zoontjes, leeft Tine sedert 2020 vanuit pure zelfliefde, zelfacceptatie en implementeert ze de kracht van pure essentiële oliën in haar dagelijks leven. Als wellness en wellbeing coach stimuleert ze met behulp van de juiste mindset jouw authentieke zelf. De wonderbaarlijke invloed van essentiële oliën zorgen voor een natuurlijke ondersteuning op zowel fysisch als emotioneel vlak.

 

Tine aan het woord

De afgelopen 10 jaar bekleedde ik zowel commerciële, marketing als administratieve functies voor uiteenlopende bedrijven. Vervolgens gaf mijn lichaam meermaals te kennen dat er iets niet klopte, gedreven zoals ik ben, negeerde ik deze signalen. De afgelopen drie jaar kwam het besef dat ik mijn lichaamssignalen niet meer kon negeren. Dat besef bracht me tot bijzondere inzichten. Mijn groeiproces: de ‘pure Tine’.

Tijdens mijn zoektocht naar mijn authentieke zelf, leefde ik met stressgerelateerde lichamelijke klachten (maag- en darmklachten, voedselintoleranties, hormonale problemen, uitputting, migraine, Alopecia,…) en mentale blokkades (wie ben ik, wat wil ik, waar word ik gelukkig van). Sinds de geboorte van mijn tweede zoontje wist ik welk pad voor mij bestemd was: een evenwichtig en gebalanceerd leven. En dat is mijn missie, jou (opnieuw) te laten stralen, opdat je je ware ‘ik’ kan (her)ontdekken.

De fundamentele basis is om te leren luisteren naar je lichaam, en dit vanuit eigenliefde en zelfzorg. Samen gaan we op zoek naar jouw behoeften die bijdragen aan je emotioneel welzijn. Vervolgens gaan we samen op pad en stimuleren we jouw unieke en authentieke kracht. Deze stappen versterken je innerlijke groei waardoor je de mooiste én puurste versie van jezelf wordt

Body, mind en spirit gaan hand-in-hand. Middels toegankelijke en direct toepasbare oefeningen, gekoppeld met adviserende en inspirerende hands-on tips, creëren we samen een bewustzijn waar jij je goed bij voelt.

Mijn ongelimiteerde passie is dat ik deze kennis met jou kan delen, de connectie met jou kan aangaan en je kan laten genieten van mijn onvoorwaardelijke enthousiasme op een empathische en respectvolle manier.

It’s not about PERFECTION, it’s about CONNECTION

 

Tine kort samengevat

  • Mom life ~ kids
  • Personal growth ~ mindset
  • Alopecia ~ self love
  • Essential Oils ~ healthy self care
  • Meditation ~ authentic connection

 

 

 

 

 

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest