1. Home
 2. Samenwerken

Gesponsord post in onze Facebookgroep

B-zen magazine heeft het afgelopen jaar een héél groot bereik verzameld op Facebook. Met meer 7600+ actieve leden en een engagement score van 88% breng jij jouw dienst onder de aandacht aan een publiek die interesse toont in jouw product.

Uit wat bestaat een gesponsorde Facebookgroep post?

Een aantrekkelijke afbeelding die jouw product of dienst vertegenwoordigt, een call to action (inclusief klikbare link) en een wervelende tekst om nieuwe potentiële klanten te bekomen.

Liever uitbesteden, ook dat kan. B-zen magazine schrijft jouw wervelende tekst voor een optimale klik-to-rate. Wij hebben eveneens toegang tot 1000.000+ rechtenvrije beelden zodat jouw reclameboodschap van het scherm spat.

Kik hier en bezoek onze Facebookgroep>>

Gesponsorde blogpost

B-zen magazine is hét online platform en een groeiende nieuws/blog website die zich richt tot mannen (30%) en vrouwen (70%), met een brede interesse in bewustzijn, spiritualiteit, lifestyle, persoonlijke groei en zelfontplooiing.

De mannelijke en vrouwelijke B-zen-lezer is ondernemend en op zoek naar verrijkende thema’s voor een harmonieus en bezield leven. Zowel voor hem als voor haar staat een duurzaam leven centraal.

B-zen heeft de afgelopen maanden een gigantische groei gekend. Maandelijks vinden duizenden mannen en vrouwen hun weg naar onze website via TikTok, Pinterest, Facebook, Instagram en YouTube.

Dit zijn de voordelen van B-zen magazine

 • Maandelijks verwelkomen we duizenden unieke en nieuwe webbezoekers.
 • B-zen magazine brengt gelijkgestemde samen op het gebied van lifestyle, psychologie en spiritualiteit in de breedste zin van het woord.
 • De leesartikelen op onze website zijn laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.
 • De aangeboden content wordt uitsluitend geschreven door vakspecialisten.
 • B-zen magazine is een community met een breed assortiment aan leesvoer.
 • Dagelijks wordt er nieuwe content aangeboden en via sociale media verspreid.
 • Fabio Vinago (zaakvoerder van reclamebureau Studio Alterego), neemt het volledig B-zen gebeuren voor zijn rekening. Concreet betekent dit gegarandeerde exposure, pakkende content, SEO-vriendelijke teksten, enzovoort.
 • Wij werken samen met eindredactrice Rita (Master in de Taal- en Letterkunde).

Interesse in een samenwerking? Lees dan zeker verder

 • Een gesponsorde post (betalende blog) die door onze redactie wordt geschreven.
 • Producten review: jij levert het product, wij schrijven een pakkende tekst en publiceren deze op onze website (deze blijft permanent aanwezig).
 • Advertorial: jij levert de tekst aan, wij redigeren en publiceren deze op onze website.
 • Link in een bepaalde post: wil je in een van onze artikels linken naar je website, product, dienst, webshop, enzovoort, ook dat is mogelijk.

 

Voorwaarden voor een gesponsorde post en advertorial

Artikels moeten minstens uit 300 woorden bestaan. Er wordt altijd doorgelinkt (do-follow) link naar je product, dienst of website. Ook adverteren via een vaste banner behoort tot de mogelijkheden. De content wordt gedeeld op al onze sociale media kanalen, inclusief onze nieuwsbrief (12.000+ abonnees). Aangeleverde teksten worden altijd door onze redactrice geredigeerd op spellings- en grammaticafouten, schrijfstijl, enzovoort. Prijzen zijn exclusief 21% BTW voor België. Voor Nederland wordt de BTW verlegd (intracommunautaire levering van diensten).  

Samenwerking video-content

Fabio heeft de afgelopen 6 maanden meer dan 30.000 volgers verzameld op zijn TikTok account. Dit aantal neeemt dagelijks toe! Hij is meerdere samenwerkingen aangegaan met internationale skincare en beauty merken waar hij dagelijks video’s uploadde en deze merken vertegenwoordigde. Sinds de komst van B-zen magazine is de vraag naar lifestyle sterk toegenomen. Om die reden maakt Fabio op zijn account moeilijke thema’s bespreekbaar zoals narcismeliefde en relaties, persoonlijke groei, enzovoort. Daarnaast beantwoordt hij vragen van zijn volgers middels een video. 

Omdat de visie van B-zen magazine en Fabio in dezelfde lijn liggen, hebben we samen besloten om nog meer videocontent te plaatsen over alles dat persoonlijke groei en psychologie behelst. Op die manier kunnen onze trouwe lezers en volgers onbeperkt genieten van nog meer B-zen nieuws. 

Wat houdt dit in voor ondernemers?

Anno 2022 is het ontzettend moeilijk om de juiste volgers te scoren op TikTok. Als influencer heeft Fabio meermaals bewezen dat hij zijn publiek op een pakkende en doeltreffende manier kan bereiken. En voor iedere ondernemer biedt dit tal van voordelen: 

 • je hoeft zelf geen publiek op te bouwen
 • je hoeft zelf geen video’s te maken
 • je bereikt in één oogopslag een doelgroep die interesse toont in je dienst of product
 • de gemaakte content wordt direct door duizenden mensen gezien
 • de mogelijkheid tot het plaatsen van jouw website in Fabio’s ‘Link in Bio’ (meer dan 18.000 bezoekers/maand).

Klik hier voor de Link in Bio »

Zo werkt het

Heb je interesse in een samenwerking, dan stuur je jouw product naar ons op. Fabio giet jouw product in een videoformat met tekstuitleg en een doorverwijzing naar je website. Bovendien kan Fabio ook op locatie komen om je product(en) te filmen. De montage en de muziekkeuze gebeurt door Fabio zelf. Hij gebruikt bepaalde TikTok-strategiën om op die manier een nog groter publiek te bereiken. 

Enkele cijfers

Hieronder tref je enkele recente cijfers die ondernemers behaalden middels videocontent op TikTok in samenwerking met Fabio.

tiktok-cijfers-fabio-vinago
tiktok-cijfers-fabio-vinago2

TikTok cijfers 

Hieronder tref je enkele recente TikTok-analytics cijfers van Fabio’s profiel.

tiktok-cijfers-fabio-vinago3
tiktok-cijfers-fabio-vinago4

Heb je een ander voorstel, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Vul hier beneden het contactformulier in ↓

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest