1. Home
  2. Samenwerken

Samenwerkingen

Fabio heeft de afgelopen 6 maanden meer dan 30.000 volgers verzameld op zijn TikTok account. Dit aantal neeemt dagelijks toe! Hij is meerdere samenwerkingen aangegaan met internationale skincare en beauty merken waar hij dagelijks video’s uploadde en deze merken vertegenwoordigde. Sinds de komst van B-zen magazine is de vraag naar lifestyle sterk toegenomen. Om die reden maakt Fabio op zijn account moeilijke thema’s bespreekbaar zoals narcisme, liefde en relaties, persoonlijke groei, enzovoort. Daarnaast beantwoordt hij vragen van zijn volgers middels een video.

Omdat de visie van B-zen magazine en Fabio in dezelfde lijn liggen, hebben we samen besloten om nog meer videocontent te plaatsen over alles dat persoonlijke groei en psychologie behelst. Op die manier kunnen onze trouwe lezers en volgers onbeperkt genieten van nog meer B-zen nieuws.

 

Wat houdt dit in voor ondernemers?

Anno 2022 is het ontzettend moeilijk om de juiste volgers te scoren op TikTok. Als influencer heeft Fabio meermaals bewezen dat hij zijn publiek op een pakkende en doeltreffende manier kan bereiken. En voor iedere ondernemer biedt dit tal van voordelen:

  • je hoeft zelf geen publiek op te bouwen
  • je hoeft zelf geen video’s te maken
  • je bereikt in één oogopslag een doelgroep die interesse toont in je dienst of product
  • de gemaakte content wordt direct door duizenden mensen gezien
  • de mogelijkheid tot het plaatsen van jouw website in Fabio’s ‘Link in Bio’ (meer dan 18.000 bezoekers/maand).

Klik hier voor de Link in Bio

Zo werkt het

Heb je interesse in een samenwerking, dan stuur je jouw product naar ons op. Fabio giet jouw product in een videoformat met tekst, uitleg en een doorverwijzing naar je website. Bovendien kan Fabio ook op locatie komen om je product(en) te filmen. De montage en de muziekkeuze gebeurt door Fabio zelf. Hij gebruikt bepaalde TikTok-strategiën om op die manier een nog groter publiek te bereiken.

Enkele cijfers

Hieronder tref je enkele recente cijfers die ondernemers behaalden middels videocontent op TikTok in samenwerking met Fabio.

tiktok-cijfers-fabio-vinago
tiktok-cijfers-fabio-vinago2

TikTok cijfers

Hieronder tref je enkele recente TikTok-analytics cijfers van Fabio’s profiel.

tiktok-cijfers-fabio-vinago3
tiktok-cijfers-fabio-vinago4

Heb je een ander voorstel, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven