1. Home
  2. Over ons
b-zen-magazine-over-ons

Dit zijn wij

B-zen magazine doorbreekt elk taboe en maakt elk onderwerp bespreekbaar. We leven in een wereld die nog te vaak gebukt gaat onder vooroordelen en labels. Te veel onderwerpen worden genegeerd, maar onze maatschappij lijdt er wel onder. Dat is wat wij bij B-zen willen uiteenzetten: een online community bouwen waar jij met al je vragen terecht kan, zonder oordeel en zonder stempel.

Categorieën

Naast de thema’s persoonlijke groei, spiritualiteit en bewustzijn, tref je bijkomend nog de volgende categorieën aan:

Liefde en relatie
Seks en body
Kaartleggen
Column
Gezond leven
Kies een kaartje
Alles over tweelingzielen
Gratis kaartleggen
De dierenriemtekens
De 36 Lenormandkaarten

Hallo, ik ben Fabio

De meeste mensen zullen me wellicht van TikTok of YouTube kennen, anderen zullen geen idee hebben wie ik ben (geen probleem), sta me toe om mezelf kort voor te stellen. Ik ben Fabio, een gediplomeerd psycho- en relatietherapeut, gespecialiseerd in gedragstherapie en persoonlijkheidspsychologie.

Ik ben de trotse bedenker en oprichter van B-zen magazine. Dit initiatief kwam tot stand na ruim twee jaar brainstormen over de uiteenzetting van dit volledig concept. Trots mag ik meedelen dat ik meer dan een tevreden man ben van het eindresultaat. Een community en een veilige plek, maar jij terecht kan met uiteenlopende vragen. Een plek die jij ‘thuis’ kan noemen en waar je alle antwoorden en inzichten kan verzamelen om een juiste mindset te creëren.

Daarnaast ben ik een fulltime content creator op TikTok en YouTube, en schrijf ik fulltime voor B-zen magazine. Ik ben eveneens een gepassioneerd grafisch ontwerper en art director die met trots de opleiding ‘grafische vormgeving’ doceert aan het Centrum voor Volwassenenonderwijs.

Samen met mijn zakenpartner (die tevens ook mijn echtgenoot is), willen wij met B-zen één doel bereiken: jouw inspireren en de tools aanreiken voor een gelukkig en zenvol leven.

Het volledige B-zen team heeft grote plannen. Zo willen wij vanaf nu inzetten op een online-community die nog verder zal uitgebreid worden. Toekomstgericht zal B-zen haar aanbod uitbreiden met nóg meer online cursussen/workshops, webinars, gratis kaartleggen, psychologisch advies, video content en meer.

Al scrollend wens ik je veel kennis en inspiratie toe.

Fabio Vinago
Founder & Content creator

Volg ons

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest