1. Home
  2. Spiritualiteit
  3. Ontvang spirituele boodschappen van gene zijde

Ontvang spirituele boodschappen van gene zijde

door | nov 14, 2020 | Spiritualiteit

Loading

In tijden van crisis kan het zijn dat je een onbewuste noodkreet het universum hebt ingestuurd, met een verzoek voor een oplossing voor jouw probleem. Soms lokken deze noodkreten een reactie uit; die zich verder uiten in de vorm van een droom of via een gebeurtenis die ‘door de hemel gezonden’ blijkt te zijn. Zonder het goed en wel te beseffen, heb je een vorm van ‘spirituele communicatie’ tot stand gebracht. 

Geloof is geen noodzakelijke vereiste om boodschappen van gene zijde te ontvangen. Wél zijn het vermogen om trouw te zijn aan je innerlijke zelf en je open te stellen, van essentieel belang. Bovendien dringen zuivere intenties tot de kern van veel moeilijkheden en krijg je de gelegenheid om er anders tegenaan te kijken. 

Je geest ontspannen

Als bepaalde problemen ons leven beheersen, dan is dit in heel ons lichaam merkbaar. Ironisch genoeg kunnen dergelijke spanningen er net voor zorgen dat je minder vatbaar bent voor de subtiele manieren waarop spirituele boodschappen worden overgebracht. Om die reden is het onontbeerlijk om je geest te ontspannen en open te houden, opdat je ruimte creëert om de verborgen betekenis achter willekeurige woorden en zinnen te voelen die ‘uit het niets’ komen. 

Tijdens onze dagelijkse activiteiten sluipen antwoorden vaak (on)bewust onze geest binnen. Het is algemeen gekend dat we tijdens fysieke inspanningen meer open staan om spirituele boodschappen in ons op te nemen. Wie zich geestelijk blijft openstellen, zal de signalen van gene zijde direct herkennen en ze vervolgens kunnen vertalen in boodschappen. 

Vraag maar raak 

  • Concentreer je op de essentie van de gestelde vraag en breng hem zo eenvoudig mogelijk onder woorden. Dit draagt bij tot het behalen van een positief resultaat
  • Als je contact wil leggen met gene zijde, dan is het aangewezen om dit te doen bij afnemende maan (dit is de maan tussen nieuwe en volle maan). Werp een blik in de diepte van de nachthemel en stuur je vraag naar het universum.
  • Heb je diezelfde nacht een droom gehad en kun je je hem bij het wakker worden herinneren, schrijf de details daarvan op. Deze droom kan een antwoord op je vraag zijn.
  • Tot slot is het belangrijk om alle ongewone inzichten die zich voordoen te noteren; deze inzichten kunnen vanuit een hogere vorm van intuïtie afkomstig zijn. Accepteer de verkregen boodschappen zonder ze verder te analyseren, ook al slaan ze nergens op. Na verloop van tijd zullen hun betekenissen duidelijk worden.

Meester de spirituele taal

Boodschappen van gene zijde kunnen op uiteenlopende manieren opgepikt worden. Deze kunnen als volgt ingedeeld worden:

Trefwoorden 

Langzamerhand wordt het je al snel duidelijk dat één bepaald woord voortdurend opduikt – in een krantenartikel, op een reclamebord langs de snelweg, enzovoort. Zodra je dit beseft, zal de betekenis van dat woord duidelijker worden.

Beelden

Niet alleen woorden vervullen een belangrijke rol als het gaat om spirituele boodschappen, ook beelden nemen een belangrijke positie in. Je zal ondervinden dat je steeds hetzelfde beeld waarneemt. Zodra je dit onderkent, zal je het verkregen beeld kunnen omzetten naar een boodschap.

Inspiratie

Gene zijde laat je niet alleen in contact komen met woorden of beelden, ook inspirerende gevoelens horen thuis in dit rijtje. Het kan zijn dat je de drang voelt om een intuïtieve sprong in het duister te wagen. Denk bijvoorbeeld aan het trekken van een tarotkaart. Wat je ontdekt, is je antwoord.

Toeval

Soms kan het zijn dat de spirituele boodschappen voor je voeten vallen. Tijdens een wandeling zie je ineens iets op trottoir liggen. Misschien is het een veer, een munt of weggegooid object. Zodra je het voorwerp opraapt, herken je de boodschap die er achter schuilgaat.

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest