1. Home
  2. Kies een gratis kaart
  3. Ontdek jouw gekozen Tweelingziel kaart: 4 augustus 2022

Ontdek jouw gekozen Tweelingziel kaart: 4 augustus 2022

door | aug 4, 2022 | Kies een gratis kaart

Loading

Heb jij in onze Facebookgroep een tweelingziel kaart gekozen uit het  deck ‘Het Tweelingzielen Orakelspel’? Dan tref je hier de betekenissen van de door jouw gekozen kaart.

Kaart 1 – Seriniteit

Tweelingziel kaart 1 behoort tot de tweede fase fase van het tweelingzielenproces. Belangrijke sleutelwoorden zijn afstand nemen, bevrijding, kalmte, wijsheid en krampachtig vasthouden. 

Psychologische betekenis van Sereniteit

Enkel door sereniteit en door diep af te dalen in jezelf kan je de zielenconnectie objectief waarnemen. Hier neemt spontaniteit een belangrijke positie in. Je kan niet langer vanuit eigen tekortkomingen je tweelingziel blijven opeisen. Hij/zij heeft ook het recht om zijn/haar weg te vervolgen. Een serene houding is hier aangewezen. Deze kaart ‘Sereniteit’ helpt je om je aandacht naar binnen te richten en je toe te leggen op overgave. Zij die sereniteit weten te omarmen, zullen als vanzelf de klim omhoog maken.

Het orakel van de Sereniteit

Als je tweelingziel kaart 2 hebt getrokken, dan heb je de neiging om je leven op een te verstandelijke manier te leiden. Je stopt jezelf vol met allerlei spirituele kennis en wijsheid, maar doet er vervolgens weinig mee. Het is belangrijk dat je handelt vanuit de dingen die je geleerd hebt. Je bent immers een slechte raadgever als je ingewonnen advies zelf niet toepast. Door dergelijk gedrag belemmer je je ontplooiingskansen. Er zit veel meer in jou verscholen dan je op dit moment uit.

Kaart 2 – Ontmoeting

De kaart van Ontmoeting valt onder de eerste fase van het tweelingzielenproces. Sleutelwoorden zijn wisselwerking, yin en yang, eenheid en het innerlijke. 

Psychologische betekenis van de Ontmoeting

Indien je deze kaart getrokken hebt, kan je voor jezelf nagaan op welk vlak de ‘Ontmoeting betrekking heeft op jouw huidige situatie. Deze kaart weerspiegelt altijd wederzijdse gevoelens. Twee zielen ontmoeten elkaar en ervaren een dieperliggende connectie op zielsniveau. Deze ontmoeting gaat gepaard met een overweldigend gevoel van intense liefde. 

Het orakel van de Ontmoeting

Tweelingziel kaart 2 de ‘Ontmoeting’ confronteert je met de eerste stap in het tweelingzielenproces. Je bent iemand tegen het lijf gelopen, waarmee je een bijzondere band ervaart. Je voelt je veilig en ondervindt erkenning. Je hebt het gevoel de ander al jaren te kennen. De ‘Ontmoeting’ is een echte eyeopener, je leert nieuwe facetten van jezelf kennen waar je je voordien niet van bewust was. Deze kaart mag nooit op eenrichtingsverkeer wijzen. Voor beide zielen betekent deze ontmoeting een confrontatie. Probeer daarom een eenzijdige levenshouding achter jou te laten. Ontmoeten betekent elkaar tegemoetkomen, zowel met betrekking tot het karmische als het individuele proces.

Kaart 3 – Wanhoop

De kaart van Wanhoop behoort tot fase 3 van het tweelingzielenproces. De belangrijkste sleutelwoorden zijn meningsverschillen, orde op zaken stellen, discipline en je innerlijke kracht aanscherpen. 

Psychologische betekenis van de Wanhoop

Wanhoop leidt tot nog meer wanhoop. De situatie loopt vast, waardoor de wanhoop nog meer voedingsbodem krijgt. Om te voorkomen dat je niet langer ten prooi valt aan gevoelens van wanhoop, dien je je gedachten op orde te krijgen. Ontwikkel zelfdiscipline om je gedachten in de hand te leren houden. 

Het orakel van de Wanhoop

De ‘Wanhoop’ geeft aan dat je het voornemen koestert om zaken positief aan te pakken. Maar… al snel laat je je opnieuw verleiden tot doemdenken. Wat je onderneemt naar je tweelingziel toe is tegenstrijdig, waardoor je opgezadeld wordt met een onbevredigend resultaat. De ‘Wanhoop’ spiegelt jouw angsten die je vervolgens projecteert op het tweelingzielenproces. Probeer jouw pijn, jouw angsten afzonderlijk te benaderen. Deze kaart raadt jou aan om eerst bepaalde zaken in je leven op orde te krijgen.

Dit vind je wellicht ook interessant

Lees hier alles over tweelingzielen
Gratis kaartleggen met de Lenormand incl video’s
De betekenissen van de Lenormandkaarten
Oefeningen met de Lenormandkaarten
De betekenissen van de Tarotkaarten
De betekenissen van de Belline orakelkaarten
De betekenissen van het Tweelingzielen Orakelspel

Bestel hier jouw exemplaar

tweelingzielen-kaart-bestellen-fabio

Laat je begeleiden in je persoonlijk tweelingzielenproces door ervaringsdeskundige Fabio Vinago. Bewandel het pad naar onvoorwaardelijke liefde.

Fabio Vinago is werkzaam als psycho- en relatietherapeut, expert in tweelingzielen, als kaartlegger en schrijver. Zijn kennis én ervaring deelt hij graag met anderen. 

Fabio haalde zijn kennis over tweelingzielen uit onderzoek én persoonlijke ervaring. Door zijn realistische en inspirerende aanpak komen mensen van heinde en verre om zich door hem te laten begeleiden in je zoektocht naar universele liefde. Hij staat bekend om zijn eerlijk en to the point advies, iets wat ook zeer kenmerkend is voor zijn nieuw kaartendeck en boek.

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest