1. Home
  2. Kies een gratis kaart
  3. Ontdek jouw gekozen Belline en Lenormand kaart van 14 augustus 2022

Ontdek jouw gekozen Belline en Lenormand kaart van 14 augustus 2022

door | aug 14, 2022 | Kies een gratis kaart

Loading

Heb jij in onze Facebookgroep een Belline en Lenormand kaart gekozen uit het  ‘Belline orakelspel’ en het ‘Lenormandspel’? Dan tref je hier de betekenissen van de door jouw gekozen kaart.

Belline en Lenormand kaart op positie 1

Belline kaart: de Ster der Magiërs
Lenormand kaart: het Kind

De Ster der Magiërs staan voor wensen die in vervulling gaan. Heb je een innerlijke wens of verlangen, dan mag je weldra een bekroning op je geleverde prestaties verwachten en goed nieuws ontvangen. 

Het Kind staat voor een nieuw begin en iets wat zich nog in de kinderschoenen bevindt. Toch dient men op te letten voor onbezonnen gedrag. 

De combinatie van de kaarten

Als we de Belline en Lenormand kaart in combinatie lezen, dan moet je je ervan bewust zijn dat je verlangens en wensen in vervulling zullen gaan (Ster der Magiërs), maar dat de tijd nog niet helemaal rijp is om te floreren (het Kind). Laat alles op z’n beloop, forceer niets en wacht geduldig af. Als je de dingen gaat forceren, dan leidt dit tot impulsieve acties die de uitkomst aanzienlijk kunnen vertragen. 

Belline en Lenormand kaart op positie 2

Belline kaart: het Plan
Lenormand kaart: de Berg

De kaart van het Plan vertegenwoordigt onderhandelingen in het ruimste begrip van het woord. Ook de ondernemingszin van de mens valt onder de betekenis van deze kaart. 

De Berg is een kaart van obstakels en zaken die geen doorgang kennen. Alles wordt bemoeilijkt en is een kwestie van een lange adem hebben. 

De combinatie van de kaarten

Als we de kaarten in combinatie lezen, dan kunnen bepaalde plannen en onderhandelingen (het Plan) voor behoorlijk wat obstakels zorgen (de Berg). Je zal een lange adem moeten hebben en veel geduld om tot een bepaald resultaat te komen. Heb je deze twee kaarten gekozen, dan kan dit betrekking hebben op zowel de liefde, financiën, werk, enzovoort. 

Belline en Lenormand kaart op positie 3

Belline kaart: de Twee Zwaarden
Lenormand kaart: de Vossen

De Twee Zwaarden is een kaart met een sterke negatieve eigenschap. Hij brengt twist, discussies, onbegrip en teleurstellingen. 

De Vossen is een kaart van bedrog, wantrouwen, list en sluwheid. Dit kan vanuit alle hoeken komen (vrienden, familie, relaties, enzovoort). 

De combinatie van de kaarten

Belangrijk is om de gestelde vraag onder de loep te nemen en te analyseren welke betekenis zij hierop uitoefenen. Ongeacht de vraag, moet je opletten voor discussies, onbegrip en teleurstellingen (de Twee Zwaarden) van mensen die dicht bij jou staan maar eigenlijk niet te vertrouwen zijn (de Vossen). Let op voor valse vrienden, een onoprechte (ge)liefde of onbetrouwbare familieleden. 

Dit vind je wellicht ook interessant

Lees hier alles over tweelingzielen
Gratis kaartleggen met de Lenormand incl video’s
De betekenissen van de Lenormandkaarten
Oefeningen met de Lenormandkaarten
De Tarotkaarten
De Belline orakelkaarten
De betekenissen van het Tweelingzielen Orakelspel

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest