1. Home
  2. Liefde en relaties
  3. Narcismevrij leven – Mijn persoonlijk verhaal

Narcismevrij leven – Mijn persoonlijk verhaal

door | mei 10, 2023 | Liefde en relaties

Loading

Ik krijg regelmatig heel wat privéberichten van mensen die zich afvragen hoe ik me opnieuw voor de liefde kon openstellen na een relatie met een narcist. Ik kan je vanuit alle eerlijkheid zeggen dat ‘leven met een narcist’ een héél zware ervaring voor me was. Mijn ex was heel zwaar narcistisch, gecombineerd met borderline trekken. Bij hem is de stoornis ook officieel vastgesteld geweest. In deze video deel ik met jullie hoe mijn proces verlopen is en wat ervoor nodig is om narcismevrij te leven.

Bekijk hier de video over mijn narcismevrij leven

Dit vind je wellicht ook interessant

Lees hier alles over narcisme
Narcisme – wat ik geleerd heb uit deze relatie
In de klauwen van een narcistische partner
Gaslighting en narcisme – De narcist ontmaskerd
Leven met een narcist – De impact van een narcistische relatie

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest