1. Home
  2. Column
  3. Liefde op Zielsniveau – Auteur Fabio Vinago aan het woord

Liefde op Zielsniveau – Auteur Fabio Vinago aan het woord

door | aug 3, 2021 | Column

Loading

De afgelopen maanden heeft auteur Fabio Vinago niet stilgezeten. Hij heeft hard gewerkt aan zijn gloednieuw Lenormand kaartendeck, contacten gelegd met internationale uitgeverijen om zijn werk te laten vertalen naar het Engels én zo mocht hij zijn spiksplinternieuw boek ‘Liefde op Zielsniveau’ verwelkomen. Fabio is altijd al gefascineerd geweest door alles wat het thema tweelingzielen behelst. Naast auteur is Fabio een gepassioneerd grafisch ontwerper, orakelkaarten designer en content creator op YouTube en TikTok. Kortom: een creatieve duizendpoot. Na zijn eerder verschenen publicaties over tweelingzielen, werd hij opnieuw geïnspireerd om de 7 doorslaggevende fasen van het tweelingzielenproces verder uit te diepen.

Fabio aan het woord

Wie het internet afschuimt op zoek naar het thema ‘tweelingzielen’, zal wellicht merken dat er bijzonder veel tegenstrijdige artikelen over dit onderwerp gepubliceerd zijn. De contradictorische interpretaties van die informatie leiden tot heel wat verwarring. Je botst op zweverige en onrealistische gegevens die volgens de schrijver duidelijk het bewijs van een tweelingzielenconnectie leveren. Deze zogenaamde feiten resoneren met mensen die zelf in het proces verkeren, online informatie raadplegen en die vervolgens op cliënten projecteren die ze (denken te) begeleiden. Op die manier neemt de objectiviteit af en projecteren ze (onbewust) de tweelingzielenenergie op anderen.

Liefde vormt de kern van het leven, van relaties en de daarbij horende uitdagingen. Ze is in vele vormen aanwezig en geeft aanleiding tot uiteenlopende definities en interpretaties. In het hoofdstuk ‘Een nieuwe dimensie van liefde’ heb ik getracht deze dynamiek zo duidelijk mogelijk neer te pennen. Eveneens zet ik de lezer aan tot nadenken wat liefde voor hem/haar inhoudt. Daarnaast is het essentieel om te onthouden dat spirituele liefde twee mensen verbindt en niet bindt. Een dergelijke liefdesrelatie biedt verbondenheid in vrijheid en is vrij van oordeel, negatieve emoties en angsten. Het is die vorm van liefde die onze persoonlijkheid ontluikt, waardoor we de wereld om ons heen op een ‘andere’ manier benaderen. 

Wat kan de lezer van dit boek verwachten?

Liefde op Zielsniveau is toch wel een héél bijzonder boek. Je maakt niet alleen kennis met de vele aspecten van tweelingzielen, je wordt op sleeptouw genomen in de verschillende relatietypentweelingzielen versus narcismede valse tweelingzielenconnectiede opvulling van leegte en liefdede 7 doorslaggevende fasen van het tweelingzielenproces en zoveel meer. Daaropvolgend heb ik iedere fase onderverdeeld in het doel en de kenmerken van die welbepaalde fase, wat die fase inhoudt voor de runner en chaser en wat hun gemeenschappelijke kenmerken inhouden. 

Als kers op de taart heb ik een volledig hoofdstuk gewijd aan het ‘tweelingzielendagboek’ en het ‘tweelingzielenvisionboard’. Dit hoofdstuk, die uit meer dan 100 pagina’s bestaat, heeft als doel de lezer aan te zetten tot zelfreflectie en gedragsverandering om het tweelingzielenproces positief te beïnvloeden. Het dagboek brengt je individueel proces in kaart, maar ook die van de gezamenlijke connectie. Daarnaast is er voldoende ruimte voorzien waar je al je tweelingzielenherinneringen op kan kleven (het tweelingzielenvisionboard) en waar je interactief aan de slag gaat met doelstellingende wet van de aantrekkingskracht, je dagelijkse intenties, en de bekende reflectiecirkel van Korthagen. 

Een niet onbelangrijk onderdeel van dit boek zijn de ‘tweelingzielenweetjes’ die je nog meer antwoorden en inzichten bieden op uiteenlopende tweelingzielenvraagstukken. De belangrijkste weetjes zijn opgetekend in: weetjes over de runnerweetjes over de chaserweetjes over de tweelingzielenconnectieweetjes over het ego en weetjes over onvoorwaardelijke liefde

Dit boek is compleet en werpt een totaal beeld over het begrip tweelingzielen. Alle essentiële informatie wordt beknopt en duidelijk neergeschreven op een no-nonsense en ondubbelzinnige manier. 

Wat wil je de lezer van B-zen nog meegeven?

Op mijn YouTube kanaal zal ik in één van mijn volgende video’s een exemplaar verloten. Om te kunnen deelnemen dien je je te abonneren op mijn kanaal en het belletje aan te klikken. Zo krijg je een melding wanneer ik een nieuwe video upload en blijf je eveneens op de hoogte van deze en toekomstige winacties.

liefde-op-zielsniveau

Specificaties

  • Auteur: Fabio Vinago
  • Uitgever: Fabio Book Publisher
  • ISBN: 9789464332117
  • Afmeting: 14,8 x 21 cm
  • Aantal pagina’s: 260
  • Grafisch vormgeving: www.studioalterego.be

Klik hier en abonneer je op Fabio zijn YouTube-kanaal

Klik hier en volg Fabio zijn creatief werk op TikTok

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest