1. Home
  2. Kaartleggen
  3. Het Lenormand legpatronen werkboek – Kaartleggen met de Lenormandkaarten

Het Lenormand legpatronen werkboek – Kaartleggen met de Lenormandkaarten

door | okt 1, 2022 | Kaartleggen

Loading

Niets is zo fascinerend als het onbekende, in het bijzonder het mysterie dat de toekomst omringt. De afgelopen duizend jaar zijn er verschillende voorspelmethoden ontstaan die een licht werpen op toekomstige gebeurtenissen. De stand van de planeten, de Griekse mythologie, extreme weersomstandigheden, de handlijnkunde en de geomantiek zijn enkele methoden die vroeger door mensen werden aangewend. 

Lenormandkaarten leggen door de eeuwen heen

Mensen hebben altijd al een glimp van de toekomst willen opvangen. Ze leefden in een staat van constante angst, omdat veel dingen buiten hun controle gebeurde. Natuurrampen, overspel, oorlogen en epidemieën waren hoofdzakelijk krachten waar men vroeger voor vreesde. 

Niet verwonderlijk dat onze verre voorouders op zoek waren naar manieren om van tevoren uit te zoeken wat er zich in de toekomst zou afspelen. Het is algemeen geweten dat ook onze hedendaagse maatschappij in een versneld tempo evolueert. Vragen over de liefde, carrière, werk en financiën zijn dan ook thema’s die bij heel wat mensen voor slapeloze nachten zorgen. 

Anno 2020 is de cartomantie geëvolueerd tot een ware hype en tref je in zowat iedere boekhandel een boek aan, die het werken met de Lenormandkaarten ontsluieren. Inmiddels weten we dat deze wereldvermaarde waarzegkaarten tot opmerkelijke voorspellingen leiden. 

Het Lenormand legpatronen werkboek 

Het Lenormand Werkboek is een logisch vervolg op het ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’. Naarmate je dit boek bestudeert wordt het jou al snel duidelijk dat de opgetekende methoden voor iedereen toegankelijk zijn. Dit werkboek trekt de wereld van de lezer open. De gedetailleerde en treffende informatie die je uit deze kaarten analyseert, leiden tot verbluffende voorspellingen. 

Dit boek is het resultaat van jarenlange kennis én ervaring. De auteur heeft er bewust voor gekozen om dit werkboek voor eenieder praktisch en toegankelijk te houden. Wie de technieken uit dit boek effectief wil inzetten en de kennis op een vlotte manier tot zich wil nemen, zal een basiskennis van de Lenormandkaarten moeten beheersen.

Traditionele en hedendaagse Lenormand legmethoden

De focus ligt op zowel de traditionele, als de hedendaagse legpatronen en schenkt verder geen aandacht aan ‘voorbeeld leggingen’. Wél werpt dit boek een licht op, hoe jij een legpatroon kan duiden aan de hand van de beschreven kaartposities. In het ‘Het Hedendaagse Lenormand Orakel Handboek’ worden de betekenissen van de 36 Lenormandkaarten uitvoerig toegelicht. 

In dit boek staan we kort stil bij de betekenissen van de 36 Lenormandkaarten. We nemen de kaartkleuren (ook wel medaillons genoemd) onder de loep en je maakt uitgebreid kennis met de persoons- en verbindingskaarten. Aansluitend besteed de auteur uitgebreid aandacht aan diverse legpatronen en leer je tot slot de kunst van het kaartleggen als een pro beheersen. 

Dit doe-boek reikt je alle tools aan die je nodig hebt om de Lenormandkaarten verder uit te diepen. Ze voegt een extra dimensie toe aan de reeds verworven kennis. 

Of je nu je aangeleerde vaardigheden wil ontwikkelen, vernieuwende en doeltreffende technieken onder de knie wil krijgen, het Lenormand Legpatronen Werkboek is een absolute aanrader die bij de Lenormand liefhebber niet op de boekenplank mag ontbreken. 

Het Lenormand legpatronen werkboek – Kaartleggen met de Lenormandkaarten

Specificaties

Binding : Paperback
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 150mm x 230mm  
Aantal pagina’s : 204  
Uitgeverij : Fabio Vinago
ISBN : 9789464079838  

Meer kaartleggen met de Lenormandkaarten

De betekenissen van de Lenormandkaarten
Alle Lenormand Kaartcombinaties
Oefenen met de Lenormand
Cursus Lenormand voor beginners
Cursus Lenormand voor gevorderden

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest