1. Home
  2. Kies een gratis kaart
  3. Gratis Tarotkaart – Welk kaartje heb jij gekozen?

Gratis Tarotkaart – Welk kaartje heb jij gekozen?

door | jul 14, 2022 | Kies een gratis kaart

Loading

Heb jij in onze Facebookgroep een kaartje gekozen uit de 22 kaarten uit de grote Arcana van de Tarot? Dan tref je hier de betekenissen van de kaarten terug. 

Kaart 1 – de Toren

Heb je kaart 1 gekozen, dan koos je kaart 16 de Toren. Deze kaart laat zien dat je oude en beperkte structuren moet afbreken. Concreet betekent dit dat het noodzakelijk is om oude dingen los te laten en ruimte te maken voor nieuwe. Ook al beslis je dat je niet wil veranderen, wil de Toren je meegeven om toch bij jezelf stil te staan, na te denken en te reflecteren. Want voor niets komt de zon op. Als je toch wil genieten van enige positieve veranderingen in je leven, dan is het sterk aangewezen om vastgeroeste zaken, die hun beste tijd gehad hebben, los te laten. 

Kaart 2 – de Ster

Wie kaart 2 gekozen heeft, koos voor kaart 17 de Ster. Deze kaart laat een lichtpuntje in de duisternis zien. Zij moedigt je aan om niet op te geven en geduld uit te oefenen op een goede afloop. Dit betekent deze kaart automatisch een ‘ja’ betekent op een gestelde vraag. Zij helpt jou om de stromachtige fasen van je leven goed door te komen. Daarnaast geeft de Ster aan dat je je mag focussen op je ambities en dat je je doel niet uit het oog mag verliezen. Op tijd en stond en wanneer de tijd rijp is, zal je kunnen zegevieren. 

Kaart 3 – de Kluizenaar

Wie kaart 3 koos maakt kennis met kaartnummer 9 de Kluizenaar. Deze kaart spreekt van eenzaamheid, beproeving en bespiegeling. Je wordt geconfronteerd met de gevolgen van je daden. Daarom is het aangewezen om in afzondering te kiezen voor jezelf en te berusten. Indien je dit niet doet, zal je door deze kaart gedwongen worden om voor je eigen groei te kiezen. Deze kaart is niet zo negatief als je denkt, hij wil je levenslessen bijbrengen, je helpen om de controle over anderen los te laten en het verstrijken van de tijd te accepteren, in plaats van ertegen te vechten. 

Meer gratis kaartleggen

Gratis kaartleggen met de Lenormand incl video’s
De betekenissen van de Lenormandkaarten
Oefeningen met de Lenormandkaarten
De betekenissen van de Tarotkaarten
De betekenissen van de Belline orakelkaarten
De betekenissen van het Tweelingzielen Orakelspel

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest