1. Home
  2. Persoonlijke groei
  3. Fabio Vinago – Verandering van spijs doet eten

Fabio Vinago – Verandering van spijs doet eten

door | mei 6, 2021 | Persoonlijke groei

Loading

Verandering van spijs doet eten, zo luidt mijn motto. Alles in het leven is van voorbijgaande aard, nieuwe mogelijkheden dienen zich aan en daar kan je beter gebruik van maken. Vandaag is het 3 weken geleden dat ik ben gestart met het uploaden van video’s op YouTube. Ik had nooit gedacht dat mijn YouTube kanaal op zo’n korte tijd de hoogte zou inschieten. Met bijna 1000 abonnees en meer dan 1000 kijkuren, kon ik niet anders dan een nieuwe verandering te implementeren in mijn workflow. 

Deze gloednieuwe verandering deel ik graag met jullie via onderstaande video. 

Abonneer je op mijn kanaal, zo blijf je steeds op de hoogte wanneer ik een nieuwe video upload.  

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest