1. Home
  2. Downloads

Gratis downloads

Ben je op zoek naar tips & tricks, (zelfhulp)tools of een motiverend duwtje in de juiste richting? Wil je je leven drastisch veranderen en ruimte maken voor plezier én geluk? Je vindt het allemaal in de categorie ‘gratis downloads‘.

b-zen-gratis-g-schema

Het G-schema biedt ondersteuning en inzichten in situaties waarin je last hebt van gevoelens als angst, boosheid, verdriet of onzekerheid.
Download gratis→

behaal je doelstellingen in 100 dagen

Behaal je doelstellingen in 100 dagen met deze op maat gemaakte sheet. Vul je dagelijkse doelen in en ga actief aan de slag met jouw verlangens en wensen. 
Download gratis→

gratis-planner-b-zen-magazine

Ben jij een moeilijke planner, iemand die regelmatig zijn/haar to do list uit het oog verliest? Download dan gratis de dag- en weekplanner van B-zen magazine.
Download gratis→

doelen-stellen-schema-b-zen-magazine

Met deze ‘concrete doelstellingen’ sheet kan jij in no-time jouw beoogden doelen behalen. Deze sheet kan je exclusief gratis downloaden en gebruiken voor je dagelijkse activiteiten.
Download gratis→

happiness-kalander-gratis-downloaden-b-zen-magazine

De happinesskalender is dé tool om je dagelijkse doelstellingen te realiseren. Voordeel: deze kalander is niet beperkt tot een bepaald jaar of maand, dus je kan hem zo vaak en zo veel gebruiken als je wil.
Download gratis→

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest