1. Home
 2. Spiritualiteit
 3. De tweelingzielen fases – 7 eenheid

De tweelingzielen fases – 7 eenheid

door | jul 25, 2022 | Spiritualiteit

Loading

We zijn bij de laatste fase van het tweelingzielenproces aangekomen: de fase van eenheid. Deze fase staat in het teken van samenkomen en herenigen. De zevende fase is onverwoestbaar. Zowel de chaser als de runner hebben de volledige geestelijke rijpheid bereikt en vanaf nu start een nieuwe uitdaging voor beide zielen: gezamenlijke en individuele doelen uiteenzetten. 

In de zevende fase domineert het verleden niet meer, oude pijnen liggen voor altijd begraven, seksualiteit verdwijnt volledig naar de achtergrond en het hoogst mogelijke punt van bewustwording wordt verder ontwikkeld. Naast het feit dat tweelingzielen één geheel zijn, functioneren ze los van elkaar, elk met een eigen mening, doelstelling, sterktes en zwaktes. Deze laatste fase belichaamt sereniteit en het gevoel complementair te zijn. Er is geen sprake meer van emotionele afhankelijkheid maar wél van autonomie en zelfredzaamheid. Deze zielenrelatie fungeert als aanvulling en niet meer als opvulling. 

Het doel van de zevende fase tussen tweelingzielen

De zevende fase bestaat uit gezamenlijke en individuele doelstellingen. Daarnaast kunnen tweelingzielen (los van de liefdesrelatie) elk hun individueel doel nastreven, waartoe de andere helft een bijdrage kan leveren. Fase zeven kan op verschillende manieren tot uiting komen en manifesteert zich ook in iedere connectie op een bijzondere manier. Er is geen goed of slecht, juist of fout. Zolang beide tweelinghelften compromissen sluiten, zal het eindresultaat enkel positiviteit teweegbrengen. 

Let echter op voor jaloezie en afgunst van mensen uit je omgeving. Helaas kunnen we er niet omheen, want dergelijke mensen dragen bij tot het realiseren van jullie gezamenlijke projecten. Soms kan deze laatste fase bestaan uit een ‘triestig’ leven waarin tweelingzielen voldoende bevrediging ervaren zonder andere sociale contacten. Dat is oké! Het is belangrijk dat jullie er een goed gevoel aan overhouden en als dat betekent dat jullie geen behoefte hebben aan contacten met anderen, dan is dit principe heilzaam voor jullie connectie.  

De zevende fase voor de chaser en de runner

In de zevende fase maken we geen onderscheid meer tussen hoe de runner en de chaser deze fase beleven. De reden hiervoor is dat er heelheid en synchroniciteit heeft plaatsgevonden, waardoor de focus op samenhorigheid ligt. Fase 1 tot en met 6 belichamen het individueel proces en het werken aan jezelf. In de laatste fase draait het om de eenheid, de hereniging die jullie bereikt hebben.   

Hieronder kan je de kenmerken van de zevende fase tussen tweelingzielen terugvinden, zowel voor de runner als voor de chaser

Tweelingzielen kenmerken van de runner

 • eenwording
 • bewondering voor de chaser
 • loyaliteit
 • betrouwbaarheid
 • luistervaardigheid

Tweelingzielen kenmerken van de chaser

 • eenwording
 • bewondering voor de runner
 • oprechtheid
 • hartverwarmend
 • zorgzaamheid

Gemeenschappelijke tweelingziel kenmerken van de zevende fase

Hoewel runners en chasers verschillend zijn, delen ze gezamenlijke kenmerken die hun tweelingzielenconnectie versterken: beide tweelinghelften voelen zich complementair ten opzichte van elkaar, ze behouden hun zelfredzaamheid, er is een balans tussen het mannelijk en vrouwelijk principe en beide zielen hebben anderen niet meer nodig om gelukkig te zijn. 

Zwaarbeladen emoties als angst, wantrouwen, agressie, onzekerheid en pijn nemen niet meer de bovenhand. Omdat jullie naast tweelingzielen ook mens zijn, kunnen in een beginfase deze emoties weleens op de voorgrond treden. Geen nood, de tweelingzielenenergie is voldoende ontwikkeld om dat samen op te lossen.

fabio-vinago-boek-tweelingzielen2

Bron

In het boek ‘Liefde op Zielsniveau’ bespreekt bestsellerauteur Fabio Vinago alle kenmerken van het tweelingzielenproces. Dit boek is het perfecte naslagwerk met uitgebreide informatie en alles dat je moet weten over tweelingzielen. Bovendien is dit boek vergezeld van meer dan 100 pagina’s met het ‘tweelingzielendagboek’ waar je je tweelingzielenproces middels visionboards in kaart brengt. 

Dit vind je wellicht ook interessant

De tweelingzielen fases – 1 de ontdekkingsfase
De tweelingzielen fases – 2 aantrekken en afstoten
De tweelingzielen fases – 3 de crisisperiode
De tweelingzielen fases – 4 vluchtgedrag
De tweelingzielen fases – 5 overgave

De tweelingzielen fases – 6 ontwaken
Tweelingzielen – Soulmates of een karmische relatie?
Tweelingzielen – Een oude ziel versus het ego
Tweelingzielen – De connectie nader bekeken

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest