1. Home
 2. Spiritualiteit
 3. De tweelingzielen fases – 6 ontwaken

De tweelingzielen fases – 6 ontwaken

door | jul 25, 2022 | Spiritualiteit

Loading

De fase van ontwaking is voor beide tweelinghelften een bijzondere én unieke ervaring. Het harde werk dat tweelingzielen hebben verwezenlijkt, wordt in de zesde fase beloond. In deze fase domineert het ego niet meer en is er enkel ruimte voor de onvoorwaardelijke tweelingzielenenergie die beide tweelinghelften ervaren. De weg naar ontwaking belichaamt de universele kracht tussen tweelingzielen waardoor er enkel nog aandacht is voor het gezamenlijk doel, de energetische verbinding vanuit het hart en de fysieke hereniging. 

In de voorlaatste fase wegen de laatste loodjes het zwaarst en is het aangewezen om door de zure appel heen te bijten. Je mag ervan uitgaan dat de samenkomst met je tweelingziel weldra zal plaatsvinden. Jullie hebben elkaar in de zesde fase gevonden en trachten allebei los van het ego te functioneren. Er is geen sprake meer van de dynamiek ‘aantrekken en afstoten’ en er is tot slot een gezonde en liefdevolle wisselwerking tussen nemen en geven. Deze eigenschappen zijn onontbeerlijk om te verifiëren of jullie al dan niet in deze fase zijn aanbeland. 

Het doel van de zesde fase tussen tweelingzielen

Fase zes wil beide zielen duidelijk maken dat er nog wat geduld nodig is, alvorens de eigenlijke hereniging kan plaatsvinden. Er moeten nog wat restanten afgeborsteld worden zodat ze op een heel nieuw elan verder kunnen. Daarnaast worden er door beide tweelinghelften toekomstplannen gesmeed die ze in de laatste fase uiteenzetten. De voorlaatste fase van het tweelingzielenproces bereidt de tweelingzielen voor op een universele en magische samenkomst die enkel bestaat uit zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde ten opzichte van elkaar en spirituele en geestelijke rijpheid. 

Hieronder kan je de kenmerken van de zesde fase tussen tweelingzielen terugvinden, zowel voor de runner als voor de chaser

Tweelingzielen kenmerken van de runner

 • zelfverantwoording
 • zelfontwikkeling
 • ontwikkeling intuïtie
 • filosoferen
 • zuiverheid
 • een afwachtende houding

Tweelingzielen kenmerken van de chaser

 • zelfreflectie
 • levendigheid
 • spirituele inzichten verwerven
 • samenhorigheid creëren
 • oprechthei
 • anticiperen

Gemeenschappelijke tweelingziel kenmerken van de zesde fase

Naast de kenmerken uit bovenstaande tabel delen beide tweelinghelften in de zesde fase bijzondere kenmerken, die ze samen kunnen versterken en laten primeren: runner en chaser leven niet meer vanuit het ego, ze vertrouwen elkaar volledig, werken aan gezamenlijke, maar ook individuele toekomstplannen. Er is gelijkheid tussen beide zielen en het verleden domineert de connectie niet meer.  

Beide tweelinghelften kunnen deze kenmerken versterken door met elkaar in gesprek te gaan en hun gedachten, gevoelens en emoties met elkaar te delen, zonder dat het gespreksonderwerp oude wonden openhaalt. Met alle kennis en inzichten die jullie verworven hebben doorheen de zes fasen van het tweelingzielenproces, zal deze interactie ertoe bijdragen dat de laatste fase tot een goed einde gebracht wordt.  

fabio-vinago-boek-tweelingzielen2

Bron

In het boek ‘Liefde op Zielsniveau’ bespreekt bestsellerauteur Fabio Vinago alle kenmerken van het tweelingzielenproces. Dit boek is het perfecte naslagwerk met uitgebreide informatie en alles dat je moet weten over tweelingzielen. Bovendien is dit boek vergezeld van meer dan 100 pagina’s met het ‘tweelingzielendagboek’ waar je je tweelingzielenproces middels visionboards in kaart brengt. 

Dit vind je wellicht ook interessant

De tweelingzielen fases – 1 de ontdekkingsfase
De tweelingzielen fases – 2 aantrekken en afstoten
De tweelingzielen fases – 3 de crisisperiode
De tweelingzielen fases – 4 vluchtgedrag
De tweelingzielen fases – 5 overgave
Tweelingzielen – Soulmates of een karmische relatie?
Tweelingzielen – Een oude ziel versus het ego
Tweelingzielen – De connectie nader bekeken

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest