1. Home
 2. Spiritualiteit
 3. De tweelingzielen fases – 5 overgave

De tweelingzielen fases – 5 overgave

door | jul 21, 2022 | Spiritualiteit

Loading

Nadat de vierde fase kommer en kwel heeft teweeggebracht, brengt de vijfde fase overgave aan het gevoel. Het is onvoorspelbaar om na te gaan wanneer tweelingzielen in deze fase aanbelanden. Zoals we eerder al schreven, is iedere connectie een unieke ervaring. Wat we wel kunnen vaststellen is dat fase vijf afhangt van de eerder doorlopen fasen. Overgave kan pas op een gezonde manier plaatsvinden wanneer we hard aan onszelf hebben gewerkt. Want overgave betekent dat je je volledig overgeeft aan jullie tweelingzielenconnectie, zonder controle, angst, wantrouwen, dwangmatigheid, schaamte en impulsiviteit. 

In de vijfde fase begint het stadium van geestelijke rijpheid. Gevoelens van angst en wantrouwen verdwijnen naar de achtergrond en er is enkel plaats voor onvoorwaardelijke zelfliefde. 

Het doel van de vijfde fase tussen tweelingzielen

In de vijfde fase draait het om het accepteren van je tweelinghelft en zijn/haar leerproces. Je ondervindt dat vertrouwen in een goede afloop primeert en je ervaart minimale angstgevoelens. Dit is eveneens dé fase waarbij het ego volledig verbannen wordt en waar er enkel ruimte is voor de gevoelens op hartsniveau. 

De vijfde fase zorgt ervoor dat je sterk gefocust bent op het eindresultaat, niet op de weg die je daar naartoe aflegt. Beide zielen kijken vooruit en hebben geleerd om hun innerlijke obstakels te overwinnen. De chaser en de runner maken in de fase van overgave kennis met de kracht van zelfliefde zodat ze die in hun individueel leven kunnen implementeren. 

Hieronder kan je de kenmerken van de vierde fase tussen tweelingzielen terugvinden, zowel voor de runner als voor de chaser

Tweelingzielen kenmerken van de runner

 • loslaten van het verleden
 • waardering
 • inzichten 
 • vrolijkheid
 • optimisme
 • knopen doorhakken

Tweelingzielen kenmerken van de chaser

 • berusten
 • vertrouwen
 • focus
 • zelfliefde
 • enthousiasme
 • een sterk zelfbeeld

Gemeenschappelijke tweelingziel kenmerken van de vijfde fase

Fase vijf belichaamt voor beide tweelinghelften optimisme, een goede afloop, onvoorwaardelijke liefde voor zichzelf, verzoening en contacten. Chasers en runners zijn zich bewust van de diepere connectie. De spirituele poort is geopend en toegankelijk voor beide tweelingzielen. Omdat de extase van gevoelens en emoties in de vijfde fase het grootst is, worden beide tweelingzielen aangemoedigd om dicht bij zichzelf te blijven.

Te hard van stapel lopen is in de vijfde fase een veelvoorkomende valkuil. Ongeacht wie té snel gaat, één van beiden zal moeten aangeven het rustig aan te doen. Soms kan een minimale overdaad voor grote brokken zorgen. In dat geval ben je terug naar af. Wees bedachtzaam, loop niet te hard van stapel en overdenk iedere intentie alvorens die in een actie om te zetten. 

fabio-vinago-boek-tweelingzielen2

Bron

In het boek ‘Liefde op Zielsniveau’ bespreekt bestsellerauteur Fabio Vinago alle kenmerken van het tweelingzielenproces. Dit boek is het perfecte naslagwerk met uitgebreide informatie en alles dat je moet weten over tweelingzielen. Bovendien is dit boek vergezeld van meer dan 100 pagina’s met het ‘tweelingzielendagboek’ waar je je tweelingzielenproces middels visionboards in kaart brengt. 

Dit vind je wellicht ook interessant

De tweelingzielen fases – 1 de ontdekkingsfase
De tweelingzielen fases – 2 aantrekken en afstoten

De tweelingzielen fases – 3 de crisisperiode
De tweelingzielen fases – 4 vluchtgedrag
Tweelingzielen – Soulmates of een karmische relatie?
Tweelingzielen – Een oude ziel versus het ego
Tweelingzielen – De connectie nader bekeken

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest