1. Home
  2. Liefde en relaties
  3. De narcist ontmaskerd en hoe ik van armoede naar rijkdom ben geëvolueerd

De narcist ontmaskerd en hoe ik van armoede naar rijkdom ben geëvolueerd

door | mei 10, 2023 | Liefde en relaties

Loading

In ‘de narcist ontmaskerd’ deel ik een heel pijnlijk verhaal uit mijn verleden en hoe ik van armoede naar rijkdom ben geëvolueerd zodat jij hetzelfde kan doen. Toen ik samen was met mijn ex, en ja mijn ex was een narcist, heb ik na verloop van tijd letterlijk in armoede geleefd. Hij vernederde mij, bedroog mij, was een pathologische leugenaar, loog over zijn verleden, kon geen job houden, was agressief, gebruikte alcohol en drugs en gedroeg zich ordinair. Slachtoffers klampen vast aan een idee die zij hebben, een gevoel, die in geen enkel opzicht wederzijds is. Narcisten zijn niet in staat om intieme liefde te voelen. De relatie is enkel gebaseerd om de behoeftes van de narcist te vervullen. Ik heb gekozen om volgens mijn voorwaarden en overtuigingen te leven en niet te leven volgens hetgeen ik heb meegemaakt en te leven van wat anderen van mij verwachten.

Bekijk hier de video ‘de narcist ontmaskerd’ in een persoonlijk verhaal

Dit vind je wellicht ook interessant

Lees hier alles over narcisme
Narcisme – wat ik geleerd heb uit deze relatie
In de klauwen van een narcistische partner
Gaslighting en narcisme – De narcist ontmaskerd
Leven met een narcist – De impact van een narcistische relatie

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest