1. Home
  2. Spiritualiteit
  3. De kracht van Symbolen – Orakel handboek

De kracht van Symbolen – Orakel handboek

door | okt 1, 2022 | Spiritualiteit

Loading

De magische krachten van symbolen worden al sinds oudsher ingezet voor diverse spirituele uitingen. Daar waar woorden tekortschieten, brengen symbolen een persoonlijke en krachtige waarde in ons dagelijks leven. Dromen onthullen via symbolische beelden ons onderbewustzijnen de kleur rood wordt in verband gebracht met liefde en romantiek. Een mysterieuze wereld die voor heel wat mensen nog onbegrijpelijk blijkt te zijn. Met zijn nieuw boek ‘De Kracht Van Symbolen – Universele antwoorden vanuit je ziel’ gunt bestsellerauteur Fabio Vinago jou een unieke inkijk in de spirituele wereld van de symbolie en dit orakel handboek.

Orakel handboek en toegang tot je onderbewustzijn

Symbolen worden intuïtief waargenomen. Ze worden zonder woorden in verbinding gebracht met het onderbewustzijn. Mensen creëren symbolen om hun ideeën over te brengen. We maken echter ook symbolen om hogere waarheden die verborgen zijn voor het gewone bewustzijn over te brengen en te begrijpen. Een symbool staat altijd voor meer dan de directe betekenis en prikkelt ons om voorbij de oppervlakte te reiken.

De geïllustreerde symbolen die in dit boek opgetekend zijn, belichamen de meest diepgaande vorm van communicatie tussen het fysieke en de ziel. Ze bieden jou antwoorden op de meest gestelde levensvragen.

Over het boek ‘De Kracht van Symbolen’

De symbolische wereld is dynamisch en voortdurend in evolutie. Toch houden symbolen aspecten van universele wijsheid in. De symbolen in dit boek verwijzen naar verborgen spirituele kennis en inzichten die je kan aanwenden om al je vragen te voorzien van concrete antwoorden. 

De symbolen zijn door de auteur dusdanig samengesteld dat enige voorkennis geen verreiste is. Vervolgens biedt deze heldere gids je een ondubbelzinnig advies op al je prangende vragen en verleent dit boek je direct toegang tot je onderbewustzijn. Tot slot kan je de boodschappen van deze voorspellende symbolen onmiddellijk in je leven toepassen.

orakel handboek - de kracht van symbolen

Specificaties

  • Auteur: Fabio Vinago
  • Uitgeverij: Fabio Vinago
  • ISBN: 9789464075335
  • Afmeting: 14,8 x 14,8 cm
  • Aantal pagina’s: 320

Overige boek boekrecensies

Mandala kleurboek voor volwassenen – Meer dan 100 zelfontworpen kleurplaten
Het Hedendaagse Lenormand Handboek – Een herziene en nieuwe uitgave
Het Lenormand legpatronen werkboek – Kaartleggen met de Lenormandkaarten
De drijfveren van auteur Mireille Cornelis en de 5-elementen kaartendecks
Liefde op Zielsniveau – Auteur Fabio Vinago aan het woord

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest