1. Home
  2. Margriet Verhulst

Margriet Verhulst

contributor-margriet

Als ervaren matchmaker én imagostyliste, draagt Margriet dagelijks haar steentje bij in het levensgeluk van singles door hen motiverend te inspireren. Ze staat singles bij middels kleur- en stijladvies met een scherpzinnig oog voor uitstraling én zichtbaarheid. Je krijgt immer maar één kans om een eerste indruk te maken, aldus Margriet.

Als matchmaker is het Margriet haar doel om singles te begeleiden die een oprechte relatiewens met een gelijkgestemde levenspartner koesteren. Ze reikt je ultieme tips, adviezen en inzichten aan, die je persoonlijke succeskansen aanzienlijk zullen vergroten.

Voor een aantal magazines en vakbladen mocht ze pakkende columns schrijven.

Margriet aan het woord

In het verleden heb ik altijd de gelegenheid gehad om mooie sales functies te bekleden. Naarmate de tijd verstreek, werd ik me snel bewust dat het behalen van ‘targets’ en ‘omzet’ me niet meer ambieerde. Daaropvolgend laste ik een sabbatjaar in en gaf ik mezelf de ruimte om mijn leven opnieuw te (her)ontdekken.

Ik ervaarde een energetische groei, die vervolgens mijn bewustzijn aanzienlijk verruimde. Toen was de eerste stap gezet; ik volgde een opleiding in feng shui. Ik bedacht een Feng Shui concept die gericht was op zorginstellingen, die patiënten geruststelling boden. Door het succes van dit vernieuwend concept, mocht ik behoorlijk wat nieuwe projecten lanceren: gebouwen ontwerpen en inrichten vanuit de Feng Shui methodiek én healing environment principes.

In 2012 werd XClusive Match geboren. Een initiatief waar ik singles ondersteun in hun zoektocht naar hun zielenmaatje. In onze hedendaagse maatschappij zijn er te weinig constructieve mogelijkheden voor singles om in een vertrouwde én veilige setting te daten. Dat is waar XClusive Match voor staat, singles, die een oprechte relatiewens koesteren, te begeleiden naar dé ideale (levens)partner.

Om de relatiedynamiek nóg beter te begrijpen, volgde ik aan aantal spirituele opleidingen (numerologie en astrologie). Tot slot heb ik een intensieve en intuïtieve opleiding aan het Arthur Findlay college te Londen gevolgd.

“Hoe beter je je voelt en hoe méér je jezelf accepteert, hoe mooier jouw uitstraling zich in de wereld manifesteert.

Bezoek website : www.xclusivematch.eu

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest