1. Home
  2. Florence Demarey
contributor-florence-b-zen-magazine

Florence Demarey

Florence is een professioneel relaxatie-, massage- en energetisch therapeut én afgestudeerd als Keltische Priesteres. Haar brede interesse in bewustwording en spiritualiteit kwamen al tot uiting tijdens haar vroege kinderjaren. Niet alleen is ze gefascineerd door engelen en elfjes, ook rustige en mysterieuze plaatsen zoals kapelletjes bieden haar de ruimte en tijd om te bidden en te reflecteren over het leven. Over één ding valt niet de discussiëren: haar roeping is om mensen op een dieper niveau te begeleiden.

Na een ‘gewone’ werkdag opent ze ’s avonds de poort tot het volgen van uiteenlopende workshops over esoterie en leert ze vervolgens technieken hoe je kan omgaan met prikkels en energieën die ons als mens dagelijks overspoelen. Ze komt tot rust middels diverse relaxatietechnieken om op die manier tot zichzelf te komen. Deze waardevolle kennis maakt van Florence dé persoon die héél goed weet welke richting ze wil uitgaan. Tot slot volgt ze nog allerhande beroepsopleidingen en startte ze in 2014 op 21-jarige leeftijd een succesvolle relaxatiepraktijk.

Extra workshops als holistische en energetische therapieën zijn dagelijkse bezigheden. Dit draagt bij dat haar roeping om haar medemens te begeleiden elke dag sterker wordt. Als kers op de taart studeerde ze in 2021 in Portugal af als Keltisch Priesteres. Kortom: een veelzijdige spirituele duizendpoot.

Florence in een notendop: 50% kind – 50% oude ziel

Bezoek website: www.relaxatietherapieflorence.be

 

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest