1. Home
  2. Fabio Vinago

Fabio Vinago

Juli 2020, een memorabele ingeving die ik me nog héél goed voor de geest kan halen. Een compleet nieuw en verfrissend idee. De naam was gekozen en het concept kon verder uitbloeien. Vandaag is het zo ver, de geboorte van B-zen, een eigentijds mind- en lifestyle magazine, zo eentje – waar jij als lezer een centrale positie vervult.

De komst van B-zen is spraakmakend. Dit magazine onderdrukt geen enkel taboe. Het reikt jou inspirerende leesartikelen en vernieuwende inzichten aan, en speelt in op de vraag van de hedendaagse maatschappij. B-zen trekt de wereld van de lezer open en komt tegenmoet aan de leesbehoefte van een breed publiek, lezers met een groot verlangen naar authenticiteit, zelfexpressie, voor een zen-vol én gelukkig leven.

Kortom betekent dit dat je volledig wordt ondergedompeld in een wereld waar verrijkende thema’s, actuele content, interpersoonlijke groei, spiritualiteit én zelfontplooiing de rode draad vormen.

Bovendien zijn dagelijkse indrukken én inzichten, vertalen naar hapklare leesartikelen, een passie. Tot slot draagt mijn psychologische achtergrond, gekoppeld met een gezonde dosis spiritualiteit bij aan het B-zen concept.

Ik wens je veel kennis en inspiratie toe.

Fabio Vinago
Content creator & Art director

www.bzenmagazine.be
www.fabiovinago.be
www.studioalterego.be

Klik hier en bekijk de voordelen van een samenwerking met Fabio

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest