1. Home
  2. Kies een gratis kaart
  3. Betekenissen van de spirituele symbolen – 21 juli 2022

Betekenissen van de spirituele symbolen – 21 juli 2022

door | jul 21, 2022 | Kies een gratis kaart

Loading

Heb jij in onze Facebookgroep een symbool gekozen uit het  boek ‘De Kracht Van Symbolen – Universele antwoorden en inzichten vanuit je ziel’? Dan tref je hier de betekenissen van de symbolen terug. 

Symbool 1 – Zon

De ‘Zon’ geeft ons het gevoel uniek te zijn. Ze maakt ons trots en zelfbewust opdat we het beste uit het leven kunnen halen. Dit symbool kan op twee manieren geïnterpreteerd worden. Allereerst kan de ‘Zon’ je levenskracht verminderen dat te wijten is aan controledwang en een rationeel denkvermogen. Een tweede interpretatie die we aan dit teken toekennen, is een grote geldingsdrang en levensdrift. Je kan anderen vol autoriteit en trots tegemoetkomen, beschermen en beminnen. Je omgeving vindt dat je positiviteit uitstraalt. Neem de gestelde vraag in je op en ga vervolgens na of je de ‘Zon’ optimaal benut, of dat je blijft doordraven over de dingen die fout lopen. 

Symbool 2 – Kelk

De ‘Kelk’ waarschuwt voor leugens en afgunst. Handelt je vraag over een bepaalde persoon, wees je dan bewust dat jullie allebei offers moeten brengen om de band tussen jullie beiden te versterken. Vergewis je dat deze persoon lijdt aan een minderwaardigheidscomplex, hierdoor kunnen doelen niet bereikt worden. Op het gebied van de liefde belichaamt het orakel van de ‘Kelk’ passiviteit, disharmonie, onbegrip, miscommunicatie en een obsessie met het verleden. Dit symbool wil je adviseren om een stap terug te zetten opdat je de zaken in een ander perspectief kan plaatsen. Als je eenmaal uit deze situatie hebt geleerd, dan pas kan je doorgaan. 

Symbool 3 – Spiraal

De tegen de klok in draaiende ‘Spiraal’ staat voor het verkennen van een nieuwe route. Je zal een andere manier van aanpak moeten toepassen om je streefdoel te bereiken. Oude gewoonten moeten losgelaten worden, opdat er ruimte is om nieuwe kennis en inzichten te verwerven. Als je tot resultaten wil komen, dan is het onontbeerlijk om vaarwel te zeggen tegen oude gedachtepatronen. Het pad van de ‘Spiraal’ is geen doodlopende weg. Het is de kortste weg tussen je huidige situatie en hetgeen je in de toekomst uiteenzet. 

Dit vind je wellicht ook interessant

Gratis kaartleggen met de Lenormand incl video’s
De betekenissen van de Lenormandkaarten
Oefeningen met de Lenormandkaarten
De betekenissen van de Tarotkaarten
De betekenissen van de Belline orakelkaarten
De betekenissen van het Tweelingzielen Orakelspel

Bron ‘De Kracht Van Symbolen Orakel Handboek

fabio-vinago-kracht-van-symbolen

Met ‘De Kracht Van Symbolen’ word je volledig ondergedompeld in de wereld van voorspellende symbolen uit de spirituele wereld. Bovendien worden alle symbolen vergezeld met een reeks sleutelwoorden en maak je tot slot kennis met het orakel van elk symbool. 
Dit boek, zonder begin, midden of einde schetst voor eenieder een ondubbelzinnig antwoord op de meest gestelde vragen. 

Het geheim van dit boek ligt verscholen in de individuele kracht van je onderbewustzijn, de ziel. Je krijgt toegang tot eeuwenoude kennis en wijsheid uit het collectieve bewustzijn. 


Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest