1. Home
  2. Column
  3. B-zen magazine editie 2 – jezelf zijn – Voorwoord Stef

B-zen magazine editie 2 – jezelf zijn – Voorwoord Stef

door | feb 15, 2022 | Column

Loading

Jezelf zijn in een wereld waarin je je continu moet bewijzen, het is geen sinecure. We worden voortdurend op de proef gesteld om toch maar dat ‘tikkeltje’ perfectie na te streven. Mijn levenservaring heeft me geleerd dat ‘ helemaal jezelf zijn’ één van de belangrijkste uitgangspunten is om je als mens optimaal te kunnen ontwikkelen zodat je volledig kan (open)bloeien en je grootste potentieel ten volle kan benutten.

Het leven bracht me heel wat levenslessen die vaak gepaard gingen met vallen en opstaan. Ondanks alles kon ik steeds de moed vinden om het beste uit mezelf naar boven te halen zodat ik mijn parcours op een positieve manier kon bewandelen. Bovendien heb ik er lang geleden bewust voor gekozen om niet zo maar in het gareel te lopen en het ‘hokjesdenken’ niet te laten domineren. Dat is wat ik ‘jezelf zijn’ noem, hét thema dat in de tweede editie van B-zen de rode draad vormt. 

Ook jij kan in deze ‘zelfgevormde wereld’ de grootste kracht bezitten om helemaal jezelf te zijn. Het is een transformatieproces dat we vroeg of laat allemaal moeten doorlopen zodat we nog meer in onszelf leren geloven zonder anderen voortdurend te behagen.
Dit is wat ik dagelijks tracht te doen: elke dag opnieuw mijn eigen unieke ‘ik’ zijn.

Medium Stef
Medium Stef

Stef is een veelzijdige duizendpoot en is steeds voor een nieuw avontuur te vinden. Naast een gepassioneerd en ervaren kaartlegger, is hij eigenaar van de no.1 Astrolijn van België ‘Art of Mediums’. Als je Stef niet achter zijn consulttafel terugvindt, dan verdiept hij zich wellicht in uiteenlopende taken binnen onze boekhoudadministratie.

Meer leesvoer

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest