1. Home
  2. Column
  3. B-zen magazine editie 2 – jezelf zijn – Voorwoord Fabio

B-zen magazine editie 2 – jezelf zijn – Voorwoord Fabio

door | feb 15, 2022 | Column

Loading

Ieder mens is op zijn of haar manier een prachtig wezen en heeft alles in zich om een leven te creëren dat bij hem of haar past. Jezelf zijn of leven vanuit je unieke kernfrequentie vraagt veel moed, doorzettingsvermogen en zelfdiscipline. Het is echter alleen op die manier dat je werkelijk kan zijn wie je diep vanbinnen bent. Je zal wellicht het volgende herkennen: je werd ergens ingeduwd, je werd gelabeld en er werden verwachtingen gecreëerd waardoor er geen aandacht was voor wat voor jou belangrijk was. Door die druk spelen we een rol, ontwikkelt ons ego zich, dat deel van ons dat op een welbepaalde manier denkt en handelt. Het effect daarvan kunnen we waarnemen in de manier waarop we naar onszelf kijken, wat we onszelf gunnen, hoe we in ons liefdesleven staan en hoe we omgaan met de dagelijkse beslommeringen. 

‘Jezelf zijn’ vergt een nieuwe zienswijze en het vraagt je opnieuw te leren luisteren naar wie je écht bent. Hiervoor is het vereist dat je focust op jouw unieke kernfrequentie, los van de perceptie die anderen je proberen op te dringen. Het is voelen op een veel dieper niveau, bewuster worden van wie je werkelijk bent, van je diepste verlangens om zo jouw richting te volgen vanuit liefde, rust en vrijheid, de ware natuur die in ieder mens verscholen zit. Wanneer je die bron kan aanboren, ga je het leven op een nieuwe, andere manier beleven en dat straal je automatisch naar je omgeving uit.

Dat is waar editie 2 ‘jezelf zijn’ over handelt. Het bevat leesartikelen met een diepe impact op ons denkvermogen. Ze kunnen ons perspectief veranderen en ons leven een heel nieuwe richting geven. 

Meer leesvoer


Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Schrijf je gratis in op de B-zen nieuwbrief

Word lid van de B-zen community en ontvang exclusieve aanbiedingen direct in je mailbox.

Je bent succesvol ingeschreven

Pin It on Pinterest